Behandelingen van Artistique Beauty

Wilt u even helemaal ontspannen? Bent u op zoek naar een specifieke huidbehandeling? Of heeft u interesse in (permanente) ontharing of permanente make-up? Artistique Beauty biedt een totaaloplossing voor al uw schoonheidswensen.\n\nLaat u lekker zweven met de holistische en innovatieve concepten van Ayurveda. Of geniet van een ontgiftend voeten bad met LakShmi. Laat de zeldzame planten van Living Nature de basis vormen van voor de uitzonderlijke huidverzorging en lichaamsverjonging. En beleef het genot de edelstenen massagetherapieën.\n\nNieuwsgierig geworden? Lees dan snel meer over de verschillende behandelingen door op het menu links op deze pagina te klikken.

Artistique Salonbehandelingen

Onze salonbehandelingen zijn in totaal 16 zelfstandige, volwaardige collageenbehandelingen. Deze krijgt u GRATIS, zonder dat u kostbare chirurgische kliniekbehandelingen voor hoeft te ondergaan. Alle behandelingen zijn afgestemd op de verschillende huidlagen en er wordt vooraf met SoftPlus één huidmeting gedaan.\n\nTijdens deze kuur van 4x Accent RF, 4x Dermalift, 4x Diamond-HydraFacial-dermabrasie of 4x Cryo-No-needle mesotherapie en 4x Collageen bank per sessie + / – 95 minuten worden alle facetten van Artistique Beauty ingezet. Behandelingen zijn kosteloos bij aanschaf van een aangepast producten pakket.\n\nNa deze kuur is het noodzakelijk om de behandelingen eens in de 4 a 6 weken te herhalen, om de resultaten te behouden. Meer weten of wilt u graag een op maat gemaakt behandelplan? Neem direct contact op voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Bruiden- / Bruidengom make-up arrangement

Op uw bruiloft wilt u natuurlijk dat u er perfect uit ziet. Artistique Beauty zorgt dat u er op uw best uit ziet met een uitgebreid make-up arrangement voor zowel vrouwen als mannen. Het arrangement wordt afgestemd op de conditie van uw huid. Proef make-up is in overleg mogelijk. Ook verzorging van uw handen en voeten met eventueel een nagelstyling behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact op om de verschillende opties door te spreken.