Permanente ontharing

[vc_row][vc_column][vc_column_text][lsvr_section fullsize=”no” wrap_in_container=”no” inview_anim=”none”]

Kies voor permanente ontharing en huidvernieuwing met VPL Energist Ultra

Bent u het scheren zat? Heeft u genoeg van de pijnlijke bultjes en ingegroeide haren na het ontharen? Kies dan nu voor een behandeling met VPL™ Energist Ultra. Hiermee blijven de haren niet alleen voorgoed weg, het zorgt er ook voor dat de huid weer als nieuw is.

Permanente ontharing

VPL Energist Ultra werkt met gepulseerd licht. Tijdens de behandeling wordt er sterk geconcentreerd licht op de huid afgegeven dat geabsorbeerd wordt dor het pigment in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt. Na circa 3 weken zijn al heel wat haren voorgoed verdwenen. Om permanente ontharing te realiseren zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Afhankelijk van uw huid- en beharingstype zijn er gemiddeld 8 a 10 sessies nodig voor een optimaal resultaat.

Huidvernieuwing

Naarmate de jaren vorderen, veroudert onze huid onder meer door de UV-straling van de zon en door de afnemende aanmaak van collageen. Als gevolg hiervan zien we dat de huid haar elasticiteit verliest, rimpels verschijnen en rode bloedvaatjes en pigmentvlekken ontsieren de huid. Toch willen we graag zo lang mogelijk een gezonde en jeugdige uitstraling behouden. De lichtflitstherapie van Energist zal u weer een frissere en jongere uitstraling geven.De veilige intense lichtenergie van Energist wordt in de huid omgezet in warmte-energie. Dit geeft een prikkel aan de huidcellen, aan de zogenaamde fibroblasten, die als reactie nieuwe collageen en elastine aanmaken. De behandeling geeft excellente resultaten op gelaat, hals, decolleté en handen. Door de aanmaak van nieuw collageen vervagen rimpels en wordt de huid voller en steviger. Ook kleine huidverkleuringen en verwijde bloedvaatjes op het gelaat, hals, decolleté en benen zullen verminderen of verdwijnen met de Energist behandelingen.Resultaten zijn reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn gemiddeld 3 à 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Over VPL Energist Ultra

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?
Het is zeer belangrijk dat de huid niet zongebruind is voor en tijdens de behandelingen met  Energist, anders zal het licht door het pigment van de huid geabsorbeerd worden, waardoor de behandeling onaangenaam wordt en veel minder effectief. Tevens ontstaat de kans op bijwerkingen.  Het is aan te raden een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken tot enkele weken vóór de behandeling.
Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is niet pijnlijk, meestal wordt niet meer dan een lichte prikkeling gevoeld, gevolgd door een warmtegevoel dat enkele minuten aanhoudt.
Wat kan ik verwachten na afloop van de behandeling?
Na een Energist sessie blijft de huidconditie tot drie maanden lang constant. In deze periode wordt er zoveel bindweefsel en elastine vezels aangemaakt, zoals een lichaam in de groeifase doet tot het 20e levensjaar. Dit alles heeft grote voordelen voor uw huid welke voller, steviger en elastischer wordt en rimpels verdwijnen.
Hoeveel kost een behandeling?
De kosten zijn afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied en worden vastgesteld tijdens een gratis intake gesprek. Of kijk naar de prijs indicaties.
Welke delen van de huid kunnen behandeld worden?

 • Gezicht, hals, decolleté, geheel lichaam, behalve bij ogen, en lichaamsslijmvlies gebieden vanaf 18 jaar
  • Bij dunne & verslapte huid
  • Couperose & kleine spatadertjes, niet bij wijnvlekken
  • Pigmentvlekken & ouderdomsvlekken, niet bij  vitiligo
  • Als camouflages therapie bij  pigmentvlekken en eczeem, psoriasis en couperose etc.
  • Acne & vette huid met verwijde poriën te verfijnen & talgklieren reguleren.

[/lsvr_section][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.