Lichaamsbehandelingen

[vc_row][vc_column][vc_column_text][lsvr_section fullsize=”no” wrap_in_container=”no” inview_anim=”none”]

Ayurveda, kennis van het leven!

Ayurveda bestaat duizenden jaren en is de oudst bekende gezondheidsleer op aarde. Het woord ‘Ayurveda’ komt uit het Sanskriet en is opgebouwd uit twee woorden, ayus en veda. ‘Ayus’ betekent leven en ‘Veda’ betekent kennis of wetenschap, wat samen ‘kennis van het leven’ maakt. In de mythologie wordt beschreven hoe ayurveda aan de aarde is gegeven. Duizenden jaren geleden observeerden wijze mannen dat de mensheid leed onder ziekten. Deze wijzen, rishis of zieners genoemd, kwamen in vergadering bijeen in het Himalaya gebergte. Het feit dat ayurveda een beschrijving is van observaties die gedaan zijn in de natuur en de menselijke omgeving en deze observaties gaan voor iedereen en alles op. Juist die eenvoud maakt Ayurveda zeer toepasbaar, zowel om ziekte te genezen als gezondheid in stand te houden.

 

Ayurveda behandelingen met 100% natuur ECO certificeert LakShmi producten

 

Alle Artistique Ayurveda LakShmi behandelingen zijn verzorgd met 100% pure synergie van essentiële oliën en planten extracten. Bij bestaande cliënten zijn constitutiebepalingen 4 keer per jaar gratis. De heilzame accu punt (Marmapunten) massage van Ayurveda laat van top tot teen een balans in lichaam en geest. De verwarmde Ayurveda quartz edelstenen stempel massage van voeten, handen, armen zorgen ervoor dat uw zintuigen van lichaam & geest zich verenigen. Dit is het doel van alle behandelingen en een kruidenthee of verkoelende kruidendrank en of een lekkernij die stofwisseling bij uw zintuigen verhogen en u blijft n na afsluiten van deze sessie energiek in uw leven staat.
Uw huid wordt holistisch behandeld in synergie naar uw aard type!
De gezondheid van uw huid wordt met uw innerlijke gesteldheid aangepast. Bij alle behandelingen worden alle ingrediënten gebruikt wat uw huid en geest in synergie brengen. Dus wordt gemeten naar uw aard type en wordt hierop een behandeling toegepast en u kunt deze wellness gevoel mee naar huis toepassen. Met juiste producten thuis te gebruiken en eventueel een uitgebreide voeding advies met een holistische achtergrond.\n\nBent u ook nieuwsgierig om u zelf te leren kennen?\n\nKom dan een kennismaking behandeling te plannen, vraag dan bij ons naar nieuw cliënt starterset cadeaubonnen gratis aan? Dan krijgt u een eerste behandeling met 50% korting, een 15% korting bon voor producten en een 3x 30% korting bon voor een vervolg 3 behandelingen of kuur.

[/lsvr_section][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.