Permanent Make-up

[vc_row][vc_column][vc_column_text][lsvr_section fullsize=”no” wrap_in_container=”no” inview_anim=”none”]

 Dan is permanente make-up de ideale oplossing

Met permanente make-up van Artistique Beauty heeft u altijd een verzorgd uiterlijk, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Behandelmethode:

Voorafgaand aan de eerste behandeling worden uw wensen qua vorm en kleur uitgebreid besproken. Voor het aanbrengen van de permanent make-up, wordt de huid eerst verdoofd. Door middel van een hygiënisch elektronisch naaldje worden pigmenten in de opperhuid ingebracht. Na afloop krijgt u een nabehandeling product en advies mee over hoe u de behandelde huid moet verzorgen.

Mogelijkheden:

    • eye-liners
    • wenkbrauwen
    • lipliners

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Meestal zijn twee à drie behandelingen noodzakelijk. Na de eerste behandeling wordt een gedeelte van de ingebrachte pigmenten namelijk afgestoten. De tussenpose tussen de behandelingen is 6 tot 8 weken. Permanente make-up blijft 3 tot 5 jaar zitten. Dit is afhankelijk van de huidskleur, het huidtype en de leeftijd. Wanneer de kleur zodanig is vervaagd dat u moet gaan bijtekenen, is het raadzaam om de permanente make-up te laten bijwerken.

Is de werkwijze van permanente make-up hetzelfde als van een tatoeage?

Nee. Permanente make-up is een verkapte vorm van tatoeëren. De techniek maakt het verschil. Het pigmenteren bij permanente make-up gebeurt in de opperhuid. Bij tatoeëren gaat dit veel dieper. Permanente make-up zal daardoor ook sneller vervagen. Een tatoeage blijft levenslang zitten.

[lsvr_alert_message type=”info” closable=”no” inview_anim=”fadeIn”]

N.B. Na afloop krijgt u een nabehandeling product mee voor thuis en advies over hoe u de behandelde huid moet verzorgen. Tussen de Permanent haargroei  en Fractional-Needling behandelingen zonnebaden is gedurende kuur niet toegestaan, het kan de haargroei proces stagneren en ter voorkomen van pigment verschuivingen. Heeft u wel eens een koortslip, meldt dit dan vooraf; u moet dan bepaalde voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Heeft u erg vaak een koortslip, dan wordt permanente make-up op de lippen afgeraden. Aanbevolen als kuur van 2 á 6 behandelingen.

[/lsvr_alert_message]
[/lsvr_section][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.